“Buitengewoon” coaching

Buitengewoon coaching is personal coaching tijdens het lopen van 9 of 18 holes op de golfbaan. Je wordt gecoacht in een ontspannen omgeving genietend van de buitenlucht. Een andere omgeving werkt baanbrekend en geeft energie. Daarnaast ontvang je enkele golftips om je spel te verbeteren. Sport laat zien wie je bent en is als een spiegel voor je. Het is 2 voor prijs van 1.

Het zitten in de flow bij golf is de manier om goed te spelen. Maar vele spelers vinden het lastig om een flow te krijgen of om de flow te behouden. Tijdens het spelen in de baan kunnen we samen kijken hoe het kan komen dat het goede gesprek met je golfclubs uit blijft. Via mentale tips op golfgebied en personal coaching help ik je om de flow te pakken te krijgen en te behouden.

Deze beide manieren van coachen pas ik toe, omdat ik het echt leuk vind: mijn werk als golfleraar combineren met mijn werk als personal-, team-, conflict en organisatie coach. Dit kan voor bedrijven en voor particulieren.

Het “buitengewoon” coaching plan is als volgt:
1. Kennismaken onder het genot van een koffie of thee en we bespreken je hulpvraag.
2. Tijdens het spelen van 9 of 18 holes vindt de coaching plaats met enkele golftips.
3. Evaluatie terwijl we genieten van een drankje.

Trots op de foto na het slaan van een hole-in-one!!

De kosten vind je op de pagina Tarieven.

Voor bedrijven organiseer ik teambuilding sessies. Een sessie kan bestaan uit een hele dag of een paar uur. Lunch, borrel en of diner kunnen ingevuld worden op een manier die bij je wenst.