Wie ben ik?

Sport een rode draad in mijn leven

Na een carrière als A, B en C tennisleraar, waarbij ik op het hoogste niveau van Nederland heb getraind en gecoacht, ben ik me gaan omscholen naar de golfsport. Ik vond het golfspel zo leuk dat lesgeven een logische stap was. Het eerste deel van mijn golf opleiding heb ik bij PGA-Holland gedaan en tweede deel bij de World Golf Teachers Federation of The Netherlands.

Ik ben gaan golfen, omdat ik door een langdurige blessure niet meer kon tennissen. Samen met mijn partner zijn we gaan lessen en spelen om ons golfspel te verbeteren. Daarnaast werden onze normale vakanties ingeruild voor golfvakanties. Uiteindelijk ben ik verknocht geraakt aan de golfsport. De omscholing van de tennisbaan naar de golfbaan is voor mij een natuurlijke stap geweest.

WGTF logo

Naast het geven van golflessen ben ik holistisch /personal-, team-, conflict coach en heb ik een Master in organisatie coaching.

Mijn manier van lesgeven is ontspannen en vriendelijk maar tegelijkertijd streef ik er naar om je echt vooruit te helpen. Een ontspannen sfeer is een prettige basis om te leren.

Heb je zin om je golfspel te verbeteren of om kennis te maken met de golfsport neem vrijblijvend contact met me op!